ГЕРБ продължава да реже ленти. И се започна с шоуто


С риториката на премиера Бойко Борисов парламентарната група на ГЕРБ обяви приоритетите си през новата пленарна сесия на парламента.
„Целите ни са дългосрочни и прехвърлят един управленски мандат“, заяви шефът на ПГ на управляващите Красимир Велчев.
Той даде заявка, че ГЕРБ ще продължи борбата с контрабандата и сивата икономика, ще продължи да следва политиката на намаляване на дефицита. Реформата в здравеопазването, промени в Наказателния кодекс, свързани с въвеждането на митническото дознание, както и приемането на бюджета за 2012 г. са сред приоритетите на управляващите.
„Гражданите предпочитат след отрязаната лентичка, на които някои се подиграваха, да има отворена детска градина, открита пречиствателна станция, предпочитат да стигнат до Перник за 20 минути, предпочитат да стигнат до центъра с метрото за 6 минути. Асфалтът не се яде, но може да нахрани много хора“, отсече Велчев в стила на премиера.
Велчев отчете постигнатите резултати в борбата с корупцията, инфраструктурните проекти, финансовата стабилност, развитието на бизнес средата, връщането на доверието на Брюксел към страната ни.
Той отбеляза, че ГЕРБ е запазила доверието на хората, което й било гласувано в началото на мандата.

„Преживяхме три вота на недоверие, които затвърдиха решимостта ни да продължим напред, защото ние влязохме в управлението с ясното съзнание, че само когато сме единни, ще успеем“, заключи с патос Красимир Велчев. 

Източник dnes.bg

Вашият коментар