Плевнелиев не иска компромати: Аз съм свободен човек!


Кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев коментира пред журналисти, че няма да участва в компроматна война за изборите.

„Колкото повече лъжат, колкото повече хвърлят компромати – да го правят, да го умножат по пет, по десет, откъдето искат, каквото искат да измислят – добре са дошли, аз не съм там“, каза той.

Плевнелиев заяви, че иска да покаже на българите решения, отговорно отношение и по-различно правене на избори.

 Той предаде днес поста и ключа за МРРБ на наследничката си Лиляна Павлова и се похвали, че в министерството му вече работи по 1000 проекта.

„Аз бях един министър, който не беше помирисвал държавната администрация преди да дойде тук, който не знаеше какво е обществена поръчка, не беше участвал в нито една, който дори не знаеше как работи държавната администрация, не знаеше какви са правилата, какви са законите.

Аз бях един министър, който дойде при вас преди две години с открито сърце, с открит ум и с много ясно послание“, обърна се Плевнелиев към колегите си от регионалното министерство.

„Знаете много добре, че нито карах багер тези две години, нито полагах асфалт“, посочи той.

Плевнелиев подчерта, че в министерството са били дефинирани национални приоритети и то не до 2013 г., а до 2020 г.- за пътища, за енергийна ефективност, за регионално развитие.

„Днес аз съм един свободен, щастлив човек. На 9 септември – символично аз бях освободен, но много се гордея, защото ние зададохме дългосрочна посока, защото знам, че ще следвате“, обърна секандидатът за президент на ГЕРБ към биовшите си вече колеги от МРРБ.

Източник dnevnik.bg

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s